BIM per a Enginyers industrials

Lleida, 26 de setembre

LUGAR

EIC Lleida

Ramon y Cajal, 4, 25003 Lleida

HORARIO

Sesión de tarde (de 15.30h a 19h)

El sector de la construcció vinculat a l’Administració Pública està assistint a canvis de gran transcendència. Les licitacions del Ministeri de Foment d’obra pública d’edificació hauran d’incorporar requisits BIM des del 17 de desembre de 2018, dos dies abans d’aquesta jornada, i, per a infraestructures l’obligació es farà efectiva a partir del 26 de juliol de 2019. Mentrestant, durant aquesta tardor, ja s’aprovat un Acord de Govern de la Generalitat de Catalunya per a tots els projectes de més de 5,2 milions d’ euros per obra i 300.000€ per projecte.

BIMtour és una iniciativa per ajudar a un major nùmero d’agents del sector AEC en el seu procés de transició cap a nous models de treballs d’acord amb els requeriments que demana l’Arquitectura Anvançada i la Construcció 4.0.

Objetiu de la jornada

La jornada, de tres horas de duració, presentarà què és el BIM, consells per a implantar-lo d’una forma fàcil, quines eines són necessàries (hardware, software i sistemes) i com amb aquesta nova metodologia es contribuirà a transformar la manera de projectar, construit i mantenir els edificis i les infraestructures  del nostre territori.

Pot ser interessant si…

Ets associat o col·legiat a EIC de Lleida o voltants i tècnics o responsables  estudia el desenvolupament, la millora, la implementació i l’avaluació dels sistemes integrats per persones, coneixement, maquinària, energia, materials i processos. del sector AECO.

Programa

15:30h

Registre de participants. Benvinguda a la jornada

16:00h

Benvinguda a la jornada.

EIC Lleida
Ignasi Pérez Arnal, BIM Academy

16:20h

BIM per a industrials del sector AECO. Beneficis
Ignasi Pérez Arnal,  BIM Academy

16:40h

Com implementar la metodologia BIM a Industrials
Per determinar

17:00h

Pausa 

17:30h

Solucions làser scan
Per determinar

18:00h

Aplicacions del BIM en gestió de projectes industrials
Per determinar

18:30h

Biblioteques i estàndards BIM per enginyers industrials
Per determinar

19:00h

Taula rodona

Sede

Organiza

Ramon y Cajal, 4

25003 Lleida